Феновете на Новак Джокович, а и на тениса като цяло, определено

...
Феновете на Новак Джокович, а и на тениса като цяло, определено
Коментари Харесай

Какво трябва да се случи, за да остане Новак Джокович на първо място в тениса

Феновете на Новак Джокович, а и на тениса като цяло, несъмнено не са привикнали да виждат толкоз неуверена игра от страна на международния номер едно.
 След удара по главата - какво се случва с Новак Джокович след случая с бутилката
След удара по главата - какво се случва с Новак Джокович след случая с бутилката

Защо е обезпокоен сърбинът

Отпадането на сърбина от Internazionali BNL d`Italia в Рим бе следващото доказателство за фрапантния спад във формата му. Липсата на извоюван трофей от началото на годината обаче заплашва съществено първото място в ранглистата, което Новак Джокович заема от рекордните 425 седмици.

Следващият огромен шампионат, на който Новак Джокович ще вземе присъединяване, е Roland-Garros. Вторият за годината шампионат от Големия шлем започва идната седмица и след него може да имаме нов номер едно в тениса.
 Снимка 664988

Миналата година Джокович завоюва Откритото състезание на Франция, което значи, че в този момент от актива му ще бъдат извадени 2000 точки. Така при старта на Roland-Garros в класирането онлайн Яник Синер ще бъде номер едно с 865 точки преднина пред сърбина.

Какво би трябвало да направи Новак Джокович, с цел да остане на първото място и след Roland-Garros

Опциите пред сърбина са две. Според Eurosport, минимумът от представянето на тенисиста е той да доближи до финала. Само край би запазил Джокович на върха, само че при едно изискване - Синер би трябвало да отпадне преди полуфиналите.
 Снимка 664987

Какво би трябвало да направи Яник Синер, с цел да стане номер едно

Интересното е, че италианецът може да бъде новият номер едно в тениса, даже да не изиграе и един мач на Roland-Garros. Достатъчно е, че Джокович да не доближи край или завоюва шампионата, с цел да може Синер да се трансформира в първия италианец на върха на класацията на ATP.
 Снимка 664984

Условностите са доста, а все още не е несъмнено дали Яник Синер ще може да взе участие на Roland-Garros поради травмата, която получи преди няколко седмици. Именно тя го извади от присъединяване в Internazionali BNL d`Italia.
 Какво разкри Григор Димитров за сложното си начало в България
Какво разкри Григор Димитров за сложното си начало в България

Българинът споделя за изискванията, в които е почнал да тренира тенис

Колкото до Карлос Алкарас, той няма шансове още веднъж да е номер едно в тениса. Не и след Roland-Garros, тъй като даже да завоюва шампионата, няма да му доближават точки, с цел да първи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР